loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Services

Bekijk hier alle
uitgebreide services van autozaak.nl

listview-img
Financial lease

Ben je ondernemer of zzp’er? Dan kan financial lease een interessante optie zijn. Met financial Lease ben je economisch eigenaar van de auto. Maar dan zonder aanslag op de liquiditeitspositie.

Lees meer
listview-img
Operational lease

Ook operational lease kan uitkomst bieden voor een ondernemer of zzp’er. In tegenstelling tot financial lease is de leasemaatschappij eigenaar van de operational lease auto en betaal je maandelijks voor het gebruik.

Lees meer
listview-img
De aflevering

Alle auto ’ s worden volledig rijklaar afgeleverd, inclusief een uitgebreide uitleg van de werking van de auto.

Lees meer
listview-img
Tenaamstellen en vrijwaren

Autozaak.nl is aangesloten bij de RDW (RDW - erkenning). Hiermee kunnen wij tijdens de aflevering de auto op je naam registreren (tenaamstellen) en de (eventuele) inruilauto registreren op onze bedrijfsvoorraad (vrijwaren).

Lees meer
7_content_image_1582803408438961172
Autozaak.nl verkoopservice

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor de verkoop van je huidige auto? Autozaak.nl kan deze handelingen van je overnemen.

Lees meer
7_content_image_1582803408438961172
Nazorg

Ook na de aflevering kun je voor allerlei vragen over de auto bij ons terecht. Ook als je al langere tijd eigenaar bent.

Lees meer

Welkom.

Ik ben Arjan Boer en ik vertel u graag meer over Autozaak.nl, over onze auto’s, de zekerheden, en over het besparen van veel geld. Kortom, hét slimme autokopen! Meer auto voor minder.

Arjan Boer
man-img
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website