loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

contact-banner
contact-banner
next.svg
back.svg

Het overtreffen van de ‘online’ verwachting

Welkom. Graag vertel ik je meer over de onderscheidend hoge kwaliteitsstandaard van onze auto’s en over onze persoonlijke en klantgerichte werkwijze.
 
Al bijna 15 jaar levert Autozaak.nl zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s, gebaseerd op een onafhankelijke en neutrale handelswijze. Mijn persoonlijke ervaring in de autobranche gaat terug tot 1998, qua relevante commerciële ervaring en op het gebied van brancheontwikkelingen. Ik heb in de afgelopen jaren de autosector op hoge snelheid zien veranderen en ik denk dat we kunnen vaststellen dat de keuze en de diversiteit niet eerder zo groot is geweest.
 
Ook de route van het zoeken naar de nieuwe auto is sterk veranderd bij de potentiële autokoper. Momenteel worden de meeste keuzes gemaakt vanuit de luie stoel met de laptop op schoot, in plaats van op meerdere zaterdagen de regio doorkruisen voor de beste showroomdeal. De online transparantie heeft dit mede mogelijk gemaakt. Er is veel (onafhankelijke) online informatie beschikbaar van zowel de auto als van de aanbieder.
 
Maar helaas zitten er ook nog wel eens wat haken en ogen aan deze ogenschijnlijk goede onlinedeal. Regelmatig blijkt bij de bezichtiging van de auto een spoedige onderhoudsbeurt noodzakelijk en de banden voldoen nog net aan de APK-grens. Vervolgens wordt ook duidelijk dat de (wettelijke) 12 maanden garantie helemaal geen garantie is, maar een conformiteitsbepaling. Veel ruimte voor discussies dus.
 
In mijn overtuiging is het dus juist essentieel dat je als autokoper positief wordt verrast, zodra je hebt besloten om na de online zoektocht een bezichtigingsafspraak in te plannen. Oftewel, de auto moet de verwachting kunnen overtreffen. Deze overtuiging geldt als de basis van onze werkwijze.
 
Door uitsluitend samen te werken met professionele merkpartners bestaat ons aanbod uit kwalitatief hoogwaardige auto’s, uitvoerig beoordeeld en goedgekeurd door merkspecialisten. De auto’s verkeren in een smetteloze staat en zijn voorzien van een volledig transparante en up-to-date onderhoudshistorie.
 
Niet alleen willen we graag de mooiste auto aanbieden, ook is er nog heel veel onderscheid te maken in een meer persoonlijke, en minder commerciële klantrelatie. Want het snelle, traditionele autoverkopen is niet meer van deze tijd. We nemen de tijd voor een goed gesprek met een relevante inventarisatie om tot een gedegen advies te komen. Ook de eventuele fiscale en zakelijke aspecten worden besproken.
 
Onze auto’s zijn volledig dealeronderhouden en volgens het onderhoudsschema nog minimaal 6 maanden onderhoudsvrij. Afhankelijk van de leeftijd wordt de auto afgeleverd met volledige fabrieksgarantie of met minimaal 12 maanden BOVAG garantie. BOVAG garantie geldt als een ‘echte’ garantie, zonder ingewikkelde bepalingen. Dit in tegenstelling tot de (wettelijke) 12 maanden durende conformiteitsbepaling.
 
Kortom, de zekerheid en het comfort van een nagenoeg nieuwe auto. Uitvoerig gecheckt en direct beschikbaar. Zorgeloos rijplezier gegarandeerd.
 
Heb je vragen over onze werkwijze, onze auto’s en de zekerheden? Bel of stuur ons een bericht. We zijn je graag van dienst.
 
Arjan Boer, Autozaak.nl.

man-img

Arjan Boer, Eigenaar

Arjan Boer
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website