036 720 0500
Uw auto verkopen

Uw huidige auto verkopen of inruilen?

U kunt ervoor kiezen om uw huidige auto in eigen beheer te verkopen, bijvoorbeeld door uw auto aan te bieden op een landelijke autoverkoopwebsite. Bij deze verkoopwijze profiteert u van een potentieel hoger verkoopbedrag voor uw auto. Op veel van deze autosites kunt u gratis (en eenvoudig) adverteren, door middel van het invoeren van uw kenteken wordt een groot deel van de specificaties van uw auto al automatisch voor u ingevuld.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze landelijke autoverkoopwebsites. Door op het logo te klikken, komt u terecht in het ‘Uw auto verkopen’ invoergedeelte.

Uw auto verkopen aan een aankoopspecialist?

U kunt er ook voor kiezen om uw auto (vrijblijvend) te laten taxeren door een auto-aankoop portal. Deze portals beschikken over een groot landelijk netwerk van aangesloten autobedrijven en specialisten. Kort na het invullen van de gegevens van uw auto ontvangt u het hoogste bod voor uw auto. Zonder verplichtingen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze auto-aankoopwebsites. Door op het logo te klikken, gaat u naar de betreffende website.

Uw auto inruilen?

Indien u op zoek bent naar een snelle en praktische afwikkeling, dan kunt u ervoor kiezen om uw auto in te ruilen. Na een bezichtiging en taxatie ontvangt u een gegarandeerd inruilvoorstel. Door de hoge korting op uw nieuwe auto vindt u het voordeel terug in het bij te betalen bedrag. U bent tevens verzekerd van een transparante prijsweergave van de nieuwe auto en van uw inruilauto.

Tevens heeft u de mogelijkheid om uw auto alsnog voor een hoger bedrag te verkopen indien deze mogelijkheid zich voordoet. Tot aan de levering van de nieuwe auto kunt u dus ten alle tijde uw auto in eigen beheer verkopen, terwijl u verzekerd bent van het overeengekomen inruilbedrag.

Autozaak.nl Verkoopservice

Ook kunt u gebruik maken van de Autozaak.nl Verkoopservice. Bij de Autozaak.nl verkoopservice wordt uw auto door Autozaak.nl aangeboden aan de volgende eigenaar (eindgebruiker) en kunt u profiteren van een hoger verkoopbedrag tegen minimale inspanningen, zie onderstaand stappenplan. Als voorwaarde geldt dat uw auto is voorzien van een sluitende en inzichtelijke onderhoudshistorie, niet ouder is dan 5 jaar, maximaal 100.000 km heeft gereden en in een ‘verkoopbare’ staat verkeert.

Voor deze verkoopservice betaald u 3% van het verkoopbedrag met een minimum van 350 Euro incl. BTW en u bent uiteraard verzekerd van de overeengekomen inruilprijs De verkoopservice wordt in overleg met u enkele weken voorafgaand aan de levering van de bestelde auto gestart. Tot aan de verkoop van de auto blijft u eigenaar en kunt u desgewenst gewoon in uw auto blijven rijden.

In drie stappen uw auto verkocht

Stap 1.

Inspectie en taxatie van uw auto en het afstemmen van het verkoopbedrag.

Stap 2.

Fotoshoot bij Autozaak.nl en het plaatsen van de advertentie op diverse autoverkoopsites.

Stap 3.

Verkoop en aflevering door Autozaak.nl na uw akkoord en toestemming.

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.