036 720 0500
Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Interessant en innovatief

Sinds kort rijd ik in een hele mooie BMW 520D Touring welke ik via Autozaak.nl heb aangeschaft. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Autoaak.nl en de flinke korting dankzij deze innovatieve manier van auto’s kopen. De dealer kon deze auto niet voor deze prijs leveren. Echt niets dan positiefs. Voor de volgende BMW zit ik weer in Muiden.

E. van Leeuwen, Den Haag

Wachten werd beloond

De keuze was voor mij aanvankelijk lastig. Of een nieuwe voorraadauto bij de dealer, of ongeveer 4 maanden wachten op een nieuwe A5 Sportback 3.0TDI Quattro met de opties en in de kleur die ik wenste. De zeer hoge korting gaf de doorslag om de Audi bij Autozaak.nl te bestellen en ik ben achteraf gezien zeer gelukkig met deze keuze. Het is een geweldige wagen en de service is top. Een absolute aanrader.

J. Koelewijn, Bunschoten

Zeer gunstig alternatief

Allereerst gaat het dan toch om de prijs; met een voordeel van meer dan 10.000 Euro op een nieuwe Audi A6 Avant 3.0TDI Pro Line S werd mijn interesse dan ook snel gewekt. De snelle en professionele opvolging en het prettige contact heeft mij kort hierna doen besluiten om mijn nieuwe Audi A6 bij Autozaak.nl te bestellen. Met veel enthousiasme en volle tevredenheid geniet ik inmiddels van deze auto en kan ik Autozaak.nl aanbevelen als meer dan interessant alternatief bij de aanschaf van de nieuw auto.

J.H. van Boeckhoud, Amsterdam

14% bijtelling en 14% korting

Door de fiscale voordelen had ik besloten om een Renault Megane te kopen. Maar naast het voordeel van 14% bijtelling voor mij als zakelijk rijder bleek het een uitdaging om bij de dealer een leuke korting af te spreken. Via internet kwam ik in contact met Autozaak.nl en binnen 1 dag verscheen de offerte van de Megane in mijn mailbox. Dit bleek dermate interessant dat ik een afspraak heb gemaakt bij Autozaak.nl in Muiden waarbij ik meteen de auto heb gekocht. Niet alleen de prijs gaf de doorslag, maar ook het plezierige contact.

R.H. Bakker, Groningen

Prima service en een hoge korting

Ik rijd inmiddels in een Audi Q5 S line, door Autozaak.nl geleverd. De wagen bevalt uitstekend. Naast de hoge korting die mij werd aangeboden ben ik meer dan tevreden over de prettige samenwerking. De deal werd uiteindelijk nog interessanter toen mijn vorige auto door Autozaak.nl werd verkocht voor een hogere bedrag dan de inruilprijs. Kortom, ik ben meer dan tevreden en zal bij de volgende auto zeker weer contact opnemen met Autozaak.nl.

S. Janssen, Nijmegen

Efficiënt en goedkoop

Onlangs de 2e nieuwe Audi A6 geleverd door Autozaak.nl voor een medewerker binnen ons bedrijf. Door de vlotte pro actieve opvolging en de superprijs was de deal snel rond en hebben we een aanzienlijke besparing gerealiseerd. Voor de volgende auto meld ik me weer bij Autozaak.nl.

S.A. Lengers, Muiden

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.