036 720 0500
Wij verkopen uw huidige auto

Wij verkopen uw huidige auto

Indien u uw huidige auto wilt verkopen (inruilen) aan (bij) Auto­zaak.nl, dan wordt uw auto verkocht aan een wederverkoper (merkdealer of specialist). Ook kunt u gebruik maken van onze verkoopservice, hierbij regelt Autozaak.nl dat uw auto wordt aan­geboden aan de volgende eigenaar en eindgebruiker.

Bij de verkoopservice kunt u profiteren van een hogere verkoop­waarde tegen minimale inspanningen. Als voorwaarde geldt dat uw auto is voorzien van sluitend onderhoud, jonger is dan 7 jaar, maximaal 150.000 km heeft gereden en in een ‘verkoopbare’ staat verkeert.

Voor deze verkoopservice betaald u 3% van het verkoopbedrag met een minimum van 350 Euro incl. BTW. De verkoopservice wordt in overleg met u enkele weken voorafgaand aan de leve­ring van de bestelde auto gestart. Tot aan de verkoop van de auto blijft u eigenaar en kunt u desgewenst gewoon in uw auto blijven rijden.

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.