036 720 0500
Financiële zekerheden in balans

Financiële zekerheden bij Autozaak.nl

Wanneer u een voorraadauto koopt bij Autozaak.nl, kunt u de auto voorafgaand of tijdens de aflevering betalen zoals u gewend bent.

Aanbetaling vooraf

Bij de aanschaf van uw geheel naar wens samengestelde, nieuw te bestellen auto, betaald u een garantstelling door middel van een deelbetaling of bankgarantie.
De hoogte van dit bedrag verschilt per merk en varieert tussen een vast bedrag van 500 Euro excl. BTW tot 10% van het koop­bedrag zonder BTW, BPM en de kosten van de afleverings­werkzaamheden. Dit staat in verbinding met de structureel lage prijzen en efficiënte werkwijze.

Koopovereenkomst

U ontvangt van Autozaak.nl een overzichtelijke koopovereenkomst met hierin een gedetailleerde specificatie van de nieuwe auto en gekozen opties en accessoires. Hier staan onder andere beschreven;

  • De omschrijving van de auto en eventueel in te kopen auto, beide met het eventuele toebehoren;
  • De prijs van de auto op het moment van de koop en verkoop, met de aanduiding of de prijs een vast of een niet-vast overeengekomen prijs is;
  • De prijs van de eventueel in te kopen auto op het afgesproken moment van levering van die auto;
  • De afleveringskosten van de auto;
  • De leveringsdatum;
  • De verwijzing naar de garantiebepalingen waarbij de verkoper of een derde als garantiegever optreedt (zo mogelijk wordt inzage gegeven in de garantiebepalingen van deze derde).
  • De wijze van betaling.

In de koopovereenkomst vindt u ook een duidelijke omschrijving van de gemaakte afspraken, zoals bijvoorbeeld de aanbetaling en afleverdatum. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor meer informatie over het afleverproces en de koopovereenkomst.

Hiermee zijn de financiële zekerheden en verplichtingen in balans en zijn koper en verkoper verzekert van de correcte naleving van de gemaakte afspraken.

Financiële zekerheid

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de aanbetaling vooraf, en waarin dit verschilt per merk? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een email naar info@autozaak.nl of bel ons op 036 720 0500.

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.