036 720 0500
Aflevering

De aflevering

Eindelijk is het zover, u kan uw nieuwe auto ophalen bij Autozaak.nl!
Uw auto staat bij de aflevering volledig rijklaar. Alle afleverwerkzaamheden worden door Autozaak.nl uitgevoerd net als bij de merkdealer.
Voor de aflevering van uw auto hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • 0-beurt
  • Afleveringsinspectie
  • Professionele poetsbehandeling met lakconservering
  • Originele vloermattenset
  • Wagendocumentatie inclusief garantiebepalingen en onderhoudsboekje
  • Luxe kentekenplaten
  • Volle tank brandstof

 

Kortom, zorgeloos genieten van uw nieuwe wagen.

Betaling voor aflevering

De betaling van de auto kunt u voldoen door een online bankoverboeking of door middel van een pintransactie. Bij een pintransactie is het veelal noodzakelijk om via uw eigen bank (eenmalig) uw pinlimiet te verhogen. Neem voor vragen over uw pinlimiet contact op met uw bank.

Wilt u meer informatie over de betaalmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt een email sturen naar info@autozaak.nl  of bel ons op 036 720 0500.

 

Afleverprocedure

Tijdens de aflevering ontvangt u een uitgebreide demonstratie en uitleg van de werking en bediening van de verschillende ‘onboard’ systemen en opties. Wij nemen de auto geheel met u door en bespreken de meest belangrijke punten voor dagelijkse bediening en gebruik.

 

Verzekering en Motorrijtuigenbelasting

Voor het tenaamstellen van de auto hebben wij het originele rijbewijs nodig. De tenaamsteling voeren wij bij ons bedrijf direct uit bij aflevering. Indien het kentekenbewijs op een bedrijf komt, hebben wij ook een kopie van het KvK nodig.

Voordat u met uw nieuwe auto de weg op gaat moet de auto verzekerd zijn. U dient dit zelf te regelen. Wij geven aan u het kenteken door bij binnenkomst waarna u  zelf de auto kunt verzekeren.

Zodra het kentekenbewijs is aangevraagd, zal de Belastingdienst de Motorrijtuigenbelasting in werking zetten. Indien u de auto leased, zal dit doorberekend worden aan de leasemaatschappij.

Heeft u over deze zaken nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt een email sturen naar info@autozaak.nl  of bel ons op 036 720 0500.

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.