036 720 0500
Hoe het werkt

Hoe het werkt bij Autozaak.nl

Bent u benieuwd naar de prijs van uw geheel naar eigen wens samengestelde nieuwe auto via Autozaak.nl? Mail ons dan een opgave van de auto in de uitvoering van uw keuze. Zodra wij uw ‘autoconfiguratie’ hebben ontvangen, ontvangt u snel een geheel vrijblijvende en concurrerende Autozaak.nl-prijsopgave per e-mail.

Voor een overzicht van de standaarduitrusting en de mogelijke fabrieksopties kunt u de online (bruto)prijslijst op de website van het gewenste merk raadplegen, of wij e-mailen deze op uw verzoek naar u door. Ook kunt u de auto ‘configureren’ (samenstellen) op de website van de meeste merkensites.

Persoonlijk advies

Wilt u liever een persoonlijk advies bij het samenstellen en vergelijken van de gewenste nieuwe auto. Dan bent u van harte welkom bij ons bedrijf in Almere. Met behulp van de online configuratietools laten wij u talrijke mogelijkheden zien zoals uitrustingen, kleuren en fabrieksopties.

Bij Autozaak.nl kunt u terecht voor de aanschaf van uw geheel naar wens samengestelde nieuwe auto, nieuwe voorraadauto en auto’s uit recente bouwjaren voorzien van fabrieksgarantie. Door het achterwege laten van geldverslindende tussenstations en het toepassen van een lage kostenstructuur koopt u bij Autozaak.nl een nieuwe auto voor een zeer concurrerende prijs.

Waarom Autozaak.nl

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

In de aanbieding van Autozaak.nl zijn geen ingewikkelde prijsstrategieën verwerkt en wordt de prijs van de nieuwe auto niet hoger ingezet om veel korting te kunnen geven of om de mogelijke inruilauto kunstmatig hoog te waarderen.

 

Ons unieke aanbod

Nu u weet waarom u voor Autozaak kiest, verwijzen wij u graag naar ons aanbod. Laat u overtuigen door diversiteit modellen en uitvoeringen.
Ontdek direct uw voordeel per auto en of deze voorradig is, vaak rijd u nog sneller in uw auto dan u denkt!

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.