036 720 0500
Financiële zekerheden in balans

Financiële zekerheden in balans

Wanneer u een voorraadauto koopt bij Autozaak.nl, kunt u de auto voorafgaand of tijdens de aflevering betalen zoals u gewend bent. Bij de aanschaf van uw geheel naar wens samengestelde, nieuw te bestellen auto, betaald u een garantstelling door middel van een deelbetaling of bankgarantie.

De hoogte van dit bedrag verschilt per merk en varieert tussen een vast bedrag van 500 Euro excl. BTW tot 10% van het koop­bedrag zonder BTW, BPM en de kosten van de afleverings­werkzaamheden. Dit staat in verbinding met de structureel lage prijzen en efficiënte werkwijze.

U ontvangt van Autozaak.nl een overzichtelijke koopovereenkomst met hierin een gedetailleerde specificatie van de nieuwe auto en een duidelijke omschrijving van de gemaakte afspraken. Hiermee zijn de financiële zekerheden en verplichtingen in balans en zijn koper en verkoper verzekert van de correcte naleving van de gemaakte afspraken.

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.