036 720 0500
Aflevering

De aflevering

De nieuwe auto wordt door Autozaak.nl volledig rijklaar aan u afgeleverd. Inclusief afleverdemonstratie en kenteken tenaamstelling. Voorafgaand aan de aflevering wordt de auto voorzien van afleverinspectie en 0-beurt, professionele poetsbehandeling met lakconservering, originele voetmatten, wagendocumentatie, luxe kentekenplaten en een volle tank brandstof.

Kortom, zorgeloos genieten van uw nieuwe wagen.

Tijdens de afleverprocedure ontvangt u een uitgebreide demonstratie en uitleg van de werking en bediening van de verschillende ‘onboard’ systemen en opties. De betaling van de auto kunt u voldoen door middel van een pintransactie of een online bankoverboeking. Bij een pintransactie is het veelal noodzakelijk om via uw eigen bank (eenmalig) uw pinlimiet te verhogen. Voor meer informatie over de betaalmogelijkheden beantwoorden wij graag uw vragen.

Nieuwe auto volgens autozaak.nl principe

Waarom Autozaak.nl?

Vooral omdat niemand teveel wil betalen voor zijn of haar nieuwe auto. Maar ook omdat de Europese wetgeving het mogelijk maakt om bij een merkonafhankelijk autobedrijf een nieuwe auto te kopen, zonder in te leveren op de zekerheden van de merkgarantie.

De zekerheid van fabrieksgarantie

Onderhoud bij dealer of specialist naar keuze

Financiele zekerheden in balans

Wij verkopen uw huidige auto

Al 6 jaar tevreden klanten

RTL4

Hét Nieuwe Autokopen bij Autozaak.nl een interview gemaakt door LifestyleXperience.